Vuosijuhlien menu
Tänä vuonna vuosijuhlilla saadaan nauttia lämpimästä buffetista, joka koostuu alku-, pää- ja jälkiruoasta. Tarjolle tulee tuttuun tapaan myös alkumalja, 2 viinikaatoa alku- ja pääruoan kanssa sekä avec jälkiruoan yhteydessä.
Tarjolla on myös kasvisvaihtoehtoja, ja erilaisista ruokavaliorajoitteista suositellaan ottamaan ajoissa yhteyttä muutoksien mahdollistamiseksi.
Alkuruoka
Basilikalla maustettua värikästä tomaattisalaattia, fetajuustoa, punasipulia ja grillattua paprikaa sekä rucolaa (L,G)
Varhaisperunasalaattia, luomukananmunia, haricot papuja sekä ryynisinappivinegretteä (M,G)
Kasvis-couscoussalaattia, paahdettua paprikaa sekä tuoreita yrtteja (L)
Meloni-paärynäsalaattia, vuonankaalia sekä limevinegretteä (M,G,V)
Pikkelöityä korianterin siemenilla maustettua fenkolia, parsakaalia, retikkaa ja punasipulia (V,M,G)
Friteerattua halloumia, granaattiomenaa sekä hunajaa (L,G)
Naudanlihapastramia, punasipulia ja piparjuurikastiketta (L,G)
Sulo Bakeryn kirsikkatomaattifocacciaa ja pretzelpatonkia (M)
Chilihummusta (M,G)
Tuorejuustoa (L,G)
Pääruoka
Timjamilla marinoitua kotimaista broilerin fileet tomaatti-tuorejuustokastikkeessa (L,G)
Kasvisvaihtoehtona: Sienirisottoa, paahdettua maa-artisokkaa, rucolaa ja parmesaania (L)
Kuorineen paahdettua perunaa ja unijuureksia sekä tuoreita yrttejä (M,G)
Jälkiruoka
Lakritsipannacottaa ja mansikkaa (L,G)
Sulo Bakeryn vanilja minikuppikakkuja ja suolakinuskimoussea (L)
Kahvia ja teetä